Rólunk

Cégünk SEZ DK a.s 1947-ben alakult, mint az egyik első cseh-szlovák iparosodás során épített üzem.

A villamos szerelési anyagok gyártásában megőrizzük piacvezető pozícionkat a Közép-EU országaiban.

Alapításátol napjainkig hagyományokat építünk a villamos szerelési anyagok gyártásában, megerősítve ezzel a piaci pozíciót. Sok éves hagyományoknak, tapasztalatoknak és fejlesztéseknek köszönhetően megerősítve a piaci vezető pozíciónkat.

Az üzem területe 50569m2. A gyártási kapacitásunkon belül együttműködünk több ismert gyártókkal.

A cégünk ISO 9001, EN OSO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Weblogo

Gyártási kapacitás

Kiemelt feladatunk a minőséges termékek gyártása. A fejlesztést belső erőforrásokra alapozzuk. R D és a szerszám részleg biztosítja a szerszám tervezését és gyártását. Széles körű szolgáltatást kínálunk, fröccsöntés, szerszám gyártás, fém-megmunkálás, galvanizálás és szerelés.

Az átfogó megoldásokhoz szakértői csapat szükséges, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek az elektrotechnikai piacon. Számos sikeresen befejezett építkezésen vettünk részt.

R&D részlegünk egy szakértői csapatból áll, akik több új terméket fejlesztenek ki, ezért termelésünk nagyon rugalmas. Az ügyféllel folytatott konzultáció és a követelmények meghatározása alapján a R&D részleg testre szabott megoldást készít.

Számunkra a technológiai fejlődés nagyon fontos, így folyamatosan fejlesztünk és befektetünk az új technológiába és a termelés automatizálásába.

73

Éve a piacon

30

A világ országaiban

1000

Különböző termékek

50 569 m2

Gyártási kapacitás